top of page

Programma - Kindjes in het licht 

Het verhaal van jouw kindje(s) hoort voor altijd bij jou. Hoe leef je verder met dit prille maar intense gemis? Hoe krijg je weer vertrouwen in je lichaam en hoe ga je om met alles wat je voelt? 

Kindjes in het licht is een programma waarin er aandacht is voor het verhaal van het kindje dat jij verloren bent. Het geeft je de mogelijkheid om in een veilige en verbindende omgeving je gebroken hart te verzorgen, te helen, opnieuw vertrouwen in je lichaam te ontwikkelen en midden in de rauwheid je veerkracht te ontdekken.

 

Het programma bestaat uit drie avonden met elk een ander thema.

Tussen elke avond zit er een periode van twee weken. Je krijgt na elke avond oefeningen of handreikingen mee om thuis toe te passen. Ook tussendoor ontvang je per mail een oefening, meditatie of inspiratie. Zo ben je een periode van zes weken heel bewust bezig met het integreren van het verlies van jouw kindje in je leven en ontwikkel je stevigheid en zachtheid tegelijk in het vorm geven aan je leven met je kindje in het licht. 

De avonden: 

1. Kindje(s) in het licht. 
Het verhaal van jouw kindje en van jou als moeder. 
Deze avond mag het verhaal van jouw kindje gehoord worden en gaan we - heel bewust - aan de slag met de plek die jouw kindje heeft bij jou en in jouw (eventuele) gezin. In kleine vorm komt er systemisch werk aan bod, 

2. Ik rouw van jou. 
Over alles wat je voelt en tegenkomt als je een kindje verliest.
Rouwen, hoe doe jij dat eigenlijk? Je ontvangt en ervaart oefeningen en manieren om om te gaan met je emoties en je eigen vorm te geven aan omgaan met je verlies. 

3. Liefde voor je lichaam. 
Deze avond gaan we dieper in op de relatie met je lichaam. Je krijgt een aantal mooie en diepwerkende technieken en oefeningen mee om heling te brengen en (opnieuw) vertrouwen in je mooie, krachtige lichaam te ontwikkelen. 

Data: Donderdag 9 januari, donderdag 23 januari en donderdag 6 februari 2020. 
Tijd: 19.00 tot 21.45
Locatie: Centrum de Linde te Bilthoven 
Kosten:  € 265- voor drie avonden, inclusief online content en oefeningen en materiaal en inspiratie voor thuis. 

Wil je meedoen of wil je wat vragen?
Je kunt mailen naar ramona@stilleverhalen.nl. 

Overigens is dit programma heel mooi aan te vullen met een of twee sessies massagebehandelingen. Om heel bewust contact te maken met je lichaam en contact te maken met wat je voelt. Om het vertrouwen in je lichaam te herstellen en te versterken. En vooral om jezelf een moment van aandacht, ontspanning en liefde te geven. Mocht je jezelf dit kado willen geven, dan kun je me mailen voor de mogelijkheden op ramona@stilleverhalen.nl.
      

blumenliebe.jpg
evie-shaffer-505136-unsplash.jpg
flowers.jpg
bottom of page