Over mij 

Mijn naam is Ramona van Silfhout en ik mag sinds 1982 deze wereld ontdekken. Stille Verhalen is 2009 ontstaan vanuit de wens naar meer zachtheid, verbinding, eerlijkheid en puur leven. Thuiskomen. 
 

Ik wil graag voeden en inspireren. Laten zien dat holistisch gezond en in balans zijn begint met luisteren met je hart. Vanuit liefde en aandacht voor jezelf, de ander en onze mooie aarde leven. 

Tien jaar lang heb ik een eigen praktijk voor massagetherapie & reiki gehad. Een hele mooie ervaring waarin ik veel heb mogen leren. Sinds 2012 geef ik bovendien Reiki trainingen en dit doe ik nu nog steeds. Ook heb ik, gedreven door mijn persoonlijke ervaring en de wens, het programma 'Kindjes in het Licht' vormgegeven. 
 

Mijn wens is puur, vrij en vanuit liefde te leven. Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan, heb ik vragen en zoek ik antwoorden. Maar als ik echt stil ben, mijn hoofd even laat voor wat het is en weer thuiskom in mijn hart mag ik steeds weer voelen dat we in essentie al helemaal compleet zijn. Dat we liefde zijn. Dat is toch het mooiste wat er is? 

 

Leef de liefde.
Lief het leven.